BioSinhron Portable: Do boljšega počutja v vsaki stresni situaciji

BioSinhron Portable je naš najmanjši, a zato nič manj učinkovit pripomoček, s katerim lahko dosežete optimalno telesno harmonijo kjerkoli in kadarkoli.

Zahvaljujoč svoji priročnosti, saj ga lahko spravite praktično v žep, in premišljeni sinergiji refleksne masaže, gibanja in magnetne terapije, blagodejno vpliva na vaše počutje tudi na potovanjih ali na delovnem mestu. Gibanje in masažni učinek pospešujeta krvni pretok, s čimer znatno izboljšate prekrvavitev, sploh če ste dalj časa prisiljeni stati ali sedeti na mestu, ne da bi se lahko temeljito razgibali. Z boljšo prekrvavitvijo poskrbite za učinkovitejše delovanje limfnega sistema, ki skrbi za razstrupljanje telesa z odvajanjem metabolitov, mlečne kisline in ostalih odpadnih snovi iz organizma.

Kljub svoji priročni majhnosti lahko pripomoček Portable uporabljate tako za masažo in razgibavanje refleksnih točk dlani ter prstov kot za lokalno masažo drugih delov telesa ali celo hišnih ljubljenčkov. Prav zaradi vsestranskih možnosti uporabe je odlična izbira za vsakogar, predvsem pa ga toplo priporočamo ljudem, ki se pogosto znajdete v stresnih situacijah, vam težave povzročajo glavoboli ali veliko časa preživite na daljših potovanjih.

S pritiskom na refleksne točke v dlaneh in prstih se masaža z BioSinhron Portable odlikuje pri odpravljanju migren in glavobolov, s sproščujočim učinkom pomaga pri premagovanju motenj spanja, zmanjšuje stres in napetost ter lajša občutek tesnobe in depresije. V primeru, da vas med potjo pogosto mučijo slabost, vrtoglavica ali drugi znaki potovalne bolezni, tega pripomočka ne boste več želeli pustiti doma.

Verjamemo, da si je potrebno vzeti čas zase predvsem takrat, ko se zdi, da nam ga najbolj primanjkuje. Z izdelkom BioSinhron Portable je k sreči to mogoče praktično kadarkoli. Pomagajte telesu k doseganju naravnega ravnovesja in si podarite boljše počutje.