Gibalna naprava MagnoStep

Odpravite bolečine v stopalih in dlaneh. Z vgrajenimi magneti.

Pokličite zdaj 059 089 404

Olajšajte bolečine v stopalih in dlaneh masažno napravo MagnoStep

MagnoStep je mehanska naprava, ki učinkovito odpravi bolečine v stopalih in dlaneh. S pomočjo vgrajenegih magnetov močno aktivira mišice in izboljša prekrvavitev.

Magnetna terapija

Osnovni princip delovanja utripajočega magnetnega polja na naše telo je dodatno oskrbovanje celic s kisikom, hranilnimi snovmi in vodo.

Izboljšanje prekrvavitve

Magnetna terapija deluje po Hallovem zakonu iz 18. stoletja in dokazano izboljšuje prekrvavitev.kri se obrne kot izpodrinjen zamašek, s čimer pospeši obtok, prenos kisika in hranil.

Protibolečinski učinek

Neposredno deluje predvsem na ponovno aktivacijo nevronov, gibanje kalcijevih ionov in membransko napetost celic. Izboljšana cirkulacija, sproščene mišice, odprava edema, povečana količina kisika v tkivu, blaženje oteklin, povečana vsebnost prostaglandinov, boljša celična presnova in povečano oblikovanje za organizem potrebne energije.

MagnoStep refleksna masaža

Z masažo stopal (dlani) aktiviramo refleksne točke na stopalih (dlaneh), s čimer sprožimo impulze, ki po živčnih poteh potujejo do možganov in naprej po celotnem telesu. Refleksna masaža učinkuje tako na mentalni kot na fizični ravni.

 129,00Beri dalje

Kaj pravijo naši zadovoljni kupci?

MIHA

Zelo dober izdelek, dejansko deluje! Že po prvi uporabi sem občutil delovanje magnetne terapije.

Katja L.

Nisem pričakovala, da bo dejansko tako učinkovito. Za to ceno se mi je zdelo vredno poizkusiti. MagnoStep resnično deluje.

Marija L.

Vesela sem, da sem ga kupila. Stopala me bolijo že nekaj let in MagnoStep mi pomaga odpraviti te bolečine.

Magda

MagnoStep je super. Ni mi več treba plačevati za masažo. Vse kar potrebujem je MagnoStep.